Tervetuloa Koruliike Coronaan!

Lumoava

  Selaa tuoteryhmiä

Lumoava is Finland

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Tuotteena Lumoava on aito ja rehellinen. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.

Brändinä Lumoava on kuitenkin enemmän kuin vain joukko kauniita designkoruja. Se on fiiliksiä, asennetta ja yhteishenkeä – se on tapa toimia ja elää. Lumoavan maailmassa näet ja koet asiat toisin ja pääset osaksi tarinaa, jossa esiintyy koko tunteiden kirjo.

Ihmiset Lumoavan taustalla

Lumoavan taustalla työskentelee suuri joukko ihmisiä, joiden ansiosta Lumoava on enemmän kuin vain kaunis nimi. Näiltä ihmisiltä Lumoava saa sielunsa, jonka kauneus ja vahvuus syntyvät heidän antaumuksestaan ja halustaan olla mukana rakentamassa ainutlaatuista, aidosti suomalaista korukulttuuria. Tämän sydämeltään Lumoavan joukon ansiota on kieli, jota Lumoava puhuu, ja jota hyvän designin ystävät ymmärtävät.

Valmistus

Lumoavan kauneus syntyy kontrasteista, joita luodaan ja eletään keskellä pohjoisen karun kauniita maisemia. Aitous, laadukas muotoilu sekä yksilöllisyys ohjaavat työtämme ja Lumoava onkin kasvanut nopeasti kansainvälistä vertailua kestäväksi brändiksi.

Lumoava-korut ja -tuotteet ovat kotimaista designia. Kaikki tuotteet muotoillaan ja mallinnetaan aina Suomessa.

Lumoavan hopea- ja kultakorujen valmistuksesta vastaa vuodesta 1942 toiminut perinteikäs Saurum Osakeyhtiön korutehtaamme Kuopiossa. Valmistamme korut käsityönä, joten pienet eroavaisuudet pinnoissa ovat mahdollisia. Oma jalometallikoruihin erikoistunut tuotantomme ei mahdollista terästuotteiden valmistusta. Näin ollen Lumoavan teräskorut ja teräksiset joulukoristeet valmistutamme Kiinassa kyseisen alan ammattilaisella.

Lumoavan vihkisormukset valmistetaan pääosittain Suomessa. Muutamia malleja, joista on saatavilla myös punakultainen vaihtoehto, valmistetaan läheisen yhteistyökumppanimme toimesta Ruotsissa, josta löytyy näiden mallien kaltaisten sormusten korkealaatuiseen valmistamiseen erikoistunut tuotantovälineistö.

Lumoava-korupuut valmistetaan käsin valamalla Lapinlahdella Pohjois-Savossa. Keraaminen korupuu on kotimaista käsityötä ja jokainen puu on oma uniikkikappaleensa.

Näytetään tuotteet 1-60 / 66

Lahjakortti