Tervetuloa Koruliike Coronaan!

Festina

  Selaa tuoteryhmiä

Festina on ollut teknologian ja kellonvalmistuksen edelläkävijä jo yli sadan vuoden ajan. Tämä pitkä ja rikas historia näkyy selkeästi laadukkaissa ja urheilullisissa kelloissamme, jotka on suunniteltu kestämään aikaa ja elämän haasteita.


Kronografimallistomme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kelloja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman analogisia kelloja, jotka yhdistävät klassisen tyylin ja modernin teknologian saumattomasti yhteen.


Kaikki kellomme ovat vesitiiviitä, ja useimmat miesten kellot ovat vesitiiviitä jopa 100 metriin asti. Tämä tekee niistä täydellisen valinnan aktiiviselle ja seikkailunhaluiselle käyttäjälle.


Naisten kellovalikoimassamme olemme keskittyneet tarjoamaan ylellisyyttä ja naisellisuutta. Mademoiselle-mallistomme kellot on suunniteltu naisille, jotka arvostavat sekä tyyliä että käytännöllisyyttä. Kellot on koristeltu kauniilla Swarovski-kristalleilla, ja niiden siro muotoilu tekee niistä täydellisen lisän mihin tahansa asuun.

Näytetään tuotteet 1-20 / 20

Lahjakortti